20 May, 2011

FIVE on FIRE: with Yvo

Щастлива съм да ви представя госта си днес - един мъж с усет към модерното. Той не се стреми към това да е модерен, той просто е! Притежава уникален и неповторим стил и не се страхува да го показва с постоянните си експерименти. За мен е огромно удоволствие да ми гостува човек като Иво, автор на блога one2ten.

Блогът на Иво е много приятен, пълен със свежи аутфит идеи, винтидж находки и куп други неща, от които не можеш да отлепиш очи. Най-интересното обаче е, че през тези 365 дни от годината, той никога не повтаря тоалетите си. Но изненадите не спират до тук. Това, което различава блога му от останалите, е, че той представя в рубриката си Style Me: 40+ възхитителната си майка, от която най-вероятно е и наследил уникалния си стил. Сигурна съм, че всеки ще намери нещо за себе си в http://eeveone2ten.blogspot.com/.

Иво, благодаря ти, че се съгласи да участваш и за всички модни вдъхновения, с които ни даваш куража да експериментираме повече!

Ето и петте неща, които го правят щастлив. :)

Текст и фотографии: one2ten

1. Спорт
Обичам спорта под всякаква форма - йога, пилатес, зумба, фитнес и най-вече спининг. Учи на дисциплина и организираност. Тренира мускулите и сърцето. Дава физически и психически сили. Намалява стреса. Гради самочувствие и увереност. Упражнява волята, като те кара да приемаш предизвикателствата с хъс. Удължава живота. Отлага остаряването. Списъкът може да бъде безкраен. Най-важното - прави ме щастлив, много щастлив.

2. Семейство/приятели
Живея в Лондон повече от две години. Моето семейство и близки приятели обаче не. Липсват ми ежедневно - с присъствието си, с приказките си, със смеха си, с досадността си. Към тях съм всеотдаен. Обичам ги такива, каквито са. Приел съм ги с всичките си предимства и недостатъци. Чакам всяка среща с нетърпение. Буквално броя дните преди. Не спя от вълнение. Чувствам се адски щастлив, като се видим. В тези моменти ми се иска да мога да спра времето.
Снимка на едно приятелско пътуване до Флоренция - незабравим момент.

3. Пътувания
Като всеки друг човек, и аз обичам пътуванията - по знайни и незнайни места, по шумни градове и забравени от цивилизацията селца. Сблъсът с местните жители, уличната култура, националните традиции и религиозните празници, кулинарните изкушения - опитът от тези емоции е безценен. Тук и най-красивата и скъпа дреха бледнее пред насъбраните спомени. Дълбоко оценявам възможността, че мога да пътувам често. Пожелавам я на всеки от сърце!
Снимка на изгрева от самолета при последното ми пътуване.

4. Пазаруване
Няма как да го подмина, имайки в предвид, че блогът ми е моден. Обожавам да обикалям магазините, буквално с часове. Сутрин рано, вечер късно, по всяко време, мъжки или дамски облекла, за мен няма никакво значение. Всякакви чувства на глад и жажда просто се изпаряват с преминаването на входните врати. Ставам железен. Обичам шопинга всячески - за дрехи, през хранителни стоки чак до вещите за дома, тук ограничения липсват. Не мога да не отрека, че съм и късметлия с попаденията. Както се смея над себе си - те ме намират, не аз тях. Няма как тогава да спра пазаруването. И не виждам защо - лекува стреса най-ефективно, веднага след спорта.
Снимка на две от последните ми покупки, напълно непланирани. Радват ме как си паснаха заедно.

5. Рубриката Style Me: 40+
Тръгнахме почти на шега, с тайната цел да й вдъхна малко кураж в облеклото. За краткото време изминахме дълъг път, макар да сме само в началото. Изградихме доверие на 100% процента. Придадохме леко самочувствие. Радва ме, когато дрехите застанат на тялото точно, когато полата непринудено се срещне с блузата, когато случайно купената брошка пасне на случайно купената риза, когато това се награждава с усмивка в огледалото. Всичко това ме прави щастлив, защото правя друг човек щастлив.
Снимка по време на последната фотосесия.

Не забравяйте - щастието е за да се споделя.

5 comments:

Become a true Goddess said...

Браво страхотно интервю!!

Inspiration exists said...

Поредното интервю на Иво, което зарежда толкова позитивно, слънчево и топло, че споделянето на щастието се превръща в заразително! Браво, Иво, радвам се, че те познавам :)

Ivelina FriChic said...

Той е живо доказателство, че когато нещата се правят с любов и положителна нагласата, тази енергия се връща обратно под формата на страхотни приятели и сбътнати мечти ;)

Unknown said...

Както и очаквах, статията се е получила страхотно! Блогът на Иво е един от най-страхотните, мога само да му пожелая да твори все така с желание, любов и моден хъс! :)

Yana said...

Какво повече бих могла да кажа...Остава ми само да се съглася напълно с написаното по-горе.Радвам се, че има хора като Иво, които радват и зареждат околните.Благодаря и на двама ви за страхотното интервю и за това, че направихте деня ми прекрасен! :-)