23.5.11

Spring Retreat

Понеже сега е месецът на баловете, тази фотосесия ми се стори доста подходяща. До сега абитуриентките, които съм видяла, страшно много ме натъжават, защото повечето са се нацапали до неузнаваемост, роклите им са от ранните зори на чалгата, обувките нииищо общо с роклята, ама нали са скъпи, трябва да ги покажем!... Аз си представям една абитуриентка точно като модела на снимките - нежна, елегантна, без излишни натруфени бижута, грим, който просто да подчертава красотата, а не да я закрива! Догодина ще ви покажа моята представа за абитуриентка! :))

Title: Spring Retreat
Magazine: Vogue Hellas June 2011
Model: Charlotte Cordes
Photographer: Koray Birand
Stylist: Michalis Pandos

4 comments:

mademoiselle7237 said...

AZ BQH ABITURIENTKA SNOSHTI , SKORO SHTE ME VIDISH CHAKAM SI PROFESIONALNITE SNIMKI :)

Astrid Mueller said...

Fabulously inspiring photography! Love the top with the crystal embellishments - stunning!

Sianna said...

Страхотни снимки.
Аз съм абитуриентка тази година и честно казано в цялата суматоха около бала мисля, че се отклоних от първоначалната си идея и от това, което исках да бъда. Сега искам да дойде времето да се облека и да се видя в цялостен вид, за да видя дали не съм сбъркала.

Tony SHT said...

Айде, Нес, догодина трябва да ги зашеметим! :D И аз си представям абитуриентката нежна, или ако не нежна поне стилна и елегантна, не с 2 парчета плат върху нея, 2 килограма екстеншъни и половин килограм грим...А си мислех, че тази година ще е по-добре :D