16 September, 2011

FIVE on FIRE: with Ina's Closet

Преди време ви бях представила Мира с нейните невероятни секънд хенд находки. Мислех си, че е една от малкото добре обличащи се, съчетаваща дрехи от различни места и различни години. Но един ден, докато си разглеждах някакви други сайтове, попаднах на днешната ми гостенка и побързах веднага да я поканя и да ви я представя. Тя се казва Ина и е създателка на сайта „Дрешникът на Ина“! Една уникална личност, с безпогрешен усет към това кое наистина е стилно.

„Дрешникът на Ина“ не е просто сайт, в който да си разглеждате какво ново е открила тя, а също така имате възможност и да пазарувате! Може да откриете марки като Paul Smith, Gap, Kookai, Zara, H&M, Modern woman и много други, които лично може да проверите. Затова побързайте да го разгледате. Тук максимата "има за всекиго по нещо" важи на 100%.

Инче, благодаря ти за участието! :)

Текст: Ина
Фотографии: Ина и .NET

Неси, първо благодаря за вниманието – много ми е приятно „Дрешникът на Ина“ да гостува в блога ти, чийто стил наистина харесвам. И второ – определено има поне още 5 неща, които ме карат да се усмихвам. Но точно в мързелива неделя следобед ми хрумнаха само долните.

1. Всяка една песен на Джак Джонсън
Джак ми е като магическо лекарство срещу лошо настроение, сдухване или просто начин за повдигане на духа. Много много много любим ми е. Ето едно от многото му прекрасни парчета за читателите ти:

2. Секънд хенд открития
Това сигурно е ясно от самия характер на „Дрешникът на Ина“. Няма как да не се чувствам супер, когато за един следобед съм попаднала на неща като тези на снимката отдолу.

3. Минимализъм
Чисти графични линии, монохромни цветове, липса на почти всякакви аксесоари – това е стилът, на който се възхищавам и към който се стремя. Страхотен пример за това е есенно-зимната колекция на Hussein Chalayan.

4. Райе
Това ми е сравнително скорошна страст и се появи покрай бретанските райета, които отдавна са класика.

5. Есента
За първи път топлото тази година ми дойде повече. Сигурно е от възрастта. :) Нямам търпение да захладнее, да завали, листата да станат жълто-червени и да дойде времето на бежовия тренч и обувките „оксфорд“.

3 comments:

LaMartinia said...

Страхотно гостуване! и аз така за есента:-)

LaMartinia said...

Неси, сложи си търсачка в блога, така трудно се откриват предишни публикации:-)

nessy said...

Действам по въпроса! :P