17 June, 2011

FIVE on FIRE: with Ash

Ако Франция са имали млади и талантливи дизайнери като Ив Сен Лоран например, то ние пък си имаме Анна Станкова или повече позната ни като Ash. Също дизайнер, но не на дрехи, а на бижута. Тя наистина е уникално талантлива, защото всичко, което прави е ръчна изработка. Това не е само мое мнение, а и на Vogue Paris също.

Колекциите й не са просто красиво подредени мъниста, а изящно съчетани и единствени по рода си бижута. Въпреки че в България е доста трудно да се намерят нужните материали за направата им, това не пречи на Аш да радва околните и да ги накара да се чувстват специални. Но талантът не се опира само до изработката на бижута. Също така прави и много интересни и красиви подаръци, за които може да разберете повече в сайта й.

За връзка с нея може да посетите следните линкове:
Сайт: http://www.ashjewelry.info/
Блог: http://blog.ashjewelry.info/

Много съм щастлива, че има толкова талантливи хора в България и, че Аш е една от тях, на която благодаря за участието и позитивизма!

Ето и 5 неща, които я радват. :)

Текст: Ash
Фотографии: Ash и .NET

1. Бижута и аксесоари – Буквално съм луда по всякакъв вид аксесоари. Чанти, шапки, шалчета, очила и най-вече бижута. Не само обичам да измислям свои модели, но и обожавам да си ги купувам и да ги нося. Както е при повечето жени с обувките, така при мен истинската шопинг терапия задължително включва поне един от изброените аксесоари и успява да ме извади дори от най-мрачното ми настроение.

2. Лондон – Пътуването по света ме зарежда с най-много вдъхновение и енергия, а любимата ми дестинация е Лондон. Това е единственият град, за който ми е мъчно всеки път, като се разделям с него.

3. Windsurf – От малка не си падам много по спорта и часовете по физическо в училище бяха истинско мъчение за мен. Единственото изключение е уиндсърфът. Не само, че мисълта за морето и сърфа не ме напускат и през най-студените зимни дни, но и това е единственото нещо, което може да ме накара да стана в осем сутринта, по време на ваканция и то с огромно желание.

4. Животни – Наистина не разбирам хората, които не обичат животни и се лишават от цялата любов и удоволствие, които носи един домашен любимец. Аз лично имам пет и освен, че са част от семейството ми и ги обичам безумно много, са ме научили да бъда по-отговорна и всеотдайна.

5. Музика – Всеки мой ден започва и свършва с някоя любима песен. Харесвам почти всякакъв тип музика и понякога превключвам от новата песен на Бионсе на Андреа Бочели. Най-често обаче слушам песни от 50-те и 60-те години. Те наистина те карат да се отърсиш от ежедневието и те пренасят в един по-чувствен и романтичен свят, а аз, както повечето творчески личности съм голяма романтичка. :)

3 comments:

Thrift_Queen said...

Ash e ne samo strahoten dizainer no i mnogo mil chovek :)
gorda sum 4e pritejavam neino kolie, veche limited edition :)

Anonymous said...

Ани е талантлив и креативен човек, за който си личи, че бижутата наистина са призвание. Тя е и изключително красиво младо момиче. Пожелавам си й СИЛНО световен успех. Единствено, като в нейн плюс, я съветвам, е да бъде по-малко чувствителна. Човек трябва да е по-дебелокож и леко глух, за да оцелее в този свят.

Всичко най,

Yana said...

Радвам се, че има такива хора като Ани.Възхищавам се на това, което прави и я поздравявам.Присъединявам се и към пожеланието на Иво за световен успех, смятам, че напълно го заслужава.