27 May, 2011

FIVE on FIRE: with Vanya

Днес съм решила да ви представя един човек, чиято професия бих искала да стане и моя за в бъдеще! Ваня се занимава с "мебелно и интериорно проектиране, визуализиране... и на моменти производство" както казва тя. Наистина човек разбиращ от работата си и с изключителен усет към това, което прави.

За първи път разбрах за тази страхотна и талантлива дама от един сайт. Тя участваше в конкурс на тема "Кът свиден и мил" и веднага ме грабна уютното й местенце, което си личи, че е направено с огромна любов. При нея определено важи максимата да направиш от нищо - нещо! За моя изненада, по-късно разбрах, че има и блог. Гарантирам ви, че там няма как да си изгубите времето, вдъхновенията изскачат едно след друго от всяка една публикация. Ето го и самият блог: http://ciknoto.blogspot.com/

Ваня, благодаря ти сърдечно за участието и ти пожелавам все повече и повече професионални успехи!

А сега скролнете надолу с мишката, за да видите петте неща, които я правят щастлива. :)

Текст: Ваня
Фотографии: Ваня и .NET

Честно казано позатрудних се с моя топ 5, защото има много повече от пет неща, които ме вдъхновяват и правят щастлива!

1. Първото със сигурност е моят приятел Милен! Да, не са възглавничките на първо място :) Заради самия него като човек, и най-вече защото ме разсмива, и може да ме успокои, когато съм притеснена изпаднала в моите си депресивни състояния. А също така винаги схваща тънкия хумор! Смеха е основното!

2. На второ място... да, възглавничките! Колкото повече - толкова повече :) Не знам откъде тази мания, но обожавам възглавнички. Естествено не всички стават, трябва да ми допада десена или модела да е интересен с нещо, но винаги влизайки в магазин, проверявам какво е положението на щандовете с възглавнички, знам ли, може да са заредили от онези дето ходят сами до дивана :) ... трябва да са специални!

3. На трето място за мен са сладоледите, сладките десерти, капучиното. Голямо удоволствие ми доставя да си обуя меки чорапки, да се завия с пухкаво одеяло и да седна да чета някакво (основно интериорно) списание в компанията на капучино или някакъв десерт. Сладоледа е за предпочитане, но от него ми става студено, затова са чорапките! Много съм зиморничава!

4. И така като казах зиморничава, на четвърто място поставям морето и пролетта. Обичам да ми е топло, но не и горещо, да подухва леко вятър и да ми мирише на пролетни цветчета. Обичам на морето да си ходя боса по плажа и вълните да обливат краката ми! Това бих могла цял живот да го правя и няма да ми омръзне!

5. И на пето място... изобразителното изкуството! Харесвам картини, на които са нарисувани жени, но по-детайлни, изписани и нежни. Опитвам се и да рисувам такива, но невинаги ми се получават :) В средното училище имах предмет моден дизайн, който много харесвах именно заради това. Бях решила да се занимавам с мода, но нещата се поизмениха с времето. Убедена съм също, че моя топ 5 също ще се промени с времето, но засега са тези три неща. :)))

7 comments:

Ivelina FriChic said...

Страшно благодаря за това съкровище :) Много се зарадвах, че я открих, защото споделям манията й по красивите дребни детайли в дома, а и дава много идеи... всъщност тя е като моден блогър, но за интериор :)

Gawgus things... said...

Great items! Love the last two pictures :)

recyclelab said...

хей! кой е автора на картините ??? мнооого ми хареса,както и останалото -разбира се.

Anonymous said...

Страхотно гостуване! Подкрепям думите на Ив напълно-нейният блог си е като моден, но за интериор.

И въпрос към Ваня-ако мога да те помоля да ме насочиш подробно на кого са рисунките, показани накрая? Благодаря ти предварително!

Vanya said...

Знаех си, че ще Ви харесат картините :))) Много са ми любими! Авторката се казва MANDY TSUNG, може да видите повече на http://mandytsung.com/ Да си призная, съвсем отскоро разбрах за нея. Рисува страхотно!

Yana said...

Поздравления и от мен!Прекрасно гостуване и страхотни идеи!Ваня, блогът ти определено ще се превърне в едно от любимите ми места за черпене на идеи и вдъхновение. :-)

Jenny said...

Блогът на Ваня е наистина страхотен, много вдъхновяващ!