29 April, 2011

The Royal Wedding

29.04.2011
Много се шумеше около тази дата и ето, че дойде денят, в който се състоя най-великата сватба на десетилетието. Честно казано ми беше омръзнало да слушам постоянно за Уилям и Кейт и си мислех, че шумотевицата около сватбата е прекалена, но днес след като видях колко много хора седяха по улиците и чакаха да видят младоженците разбрах, че може би си е заслужавало. Нещото, което най-много ме привлече, естествено, беше роклята на Кейт. Този шедьовър е дело на главния дизайнер на Alexander McQueen Сара Бъртън.

Роклята има апликация от ръчно правена дантела върху пола и горна част, изработени от коприна и сатен в цвят слонова кост.

Разликата между дрехата на Кейт и тази на Даяна е, че Даяна носеше огромна рокля на къдри в цвят на сметана, докато Мидълтън заложи на по-семпла и изчистена.

Любимата ми снимка. :) Кралица Елизабет II и Принц Хари.

Атмосферата...

Емоцията...

Тортата... (дело на Fiona Cairns)

Целувката...

3 comments:

Gawgus things... said...

It was so wonderful! I loved it :)

Unknown said...

И на мен в последно време бе започнала да ми поомръзва цялата шумотевица, но като гледам снимки и клипове наистина е било много впечатляващо събитие. Пък и само заради сватбената рокля си е заслужавало да се гледа :D Сега остава само да си намеря пълния запис и да й се насладя подобаващо :D

Plami said...

и на мен ми беше омръзнало да слушам за сватбата, но днес не можах да откъсна очи. Всичко беше толкова прелестно и истинско...

Плами

http://fashion-thrill.blogspot.com/