29 April, 2011

The Royal Wedding

29.04.2011
Много се шумеше около тази дата и ето, че дойде денят, в който се състоя най-великата сватба на десетилетието. Честно казано ми беше омръзнало да слушам постоянно за Уилям и Кейт и си мислех, че шумотевицата около сватбата е прекалена, но днес след като видях колко много хора седяха по улиците и чакаха да видят младоженците разбрах, че може би си е заслужавало. Нещото, което най-много ме привлече, естествено, беше роклята на Кейт. Този шедьовър е дело на главния дизайнер на Alexander McQueen Сара Бъртън.

Роклята има апликация от ръчно правена дантела върху пола и горна част, изработени от коприна и сатен в цвят слонова кост.

Разликата между дрехата на Кейт и тази на Даяна е, че Даяна носеше огромна рокля на къдри в цвят на сметана, докато Мидълтън заложи на по-семпла и изчистена.

Любимата ми снимка. :) Кралица Елизабет II и Принц Хари.

Атмосферата...

Емоцията...

Тортата... (дело на Fiona Cairns)

Целувката...

FIVE on FIRE: with FriChic

Днес имам удоволствието да ви представя безспорно най-успешния блогър в България - Ивелина от FriChic. Възхищавам се на това как съчетава на пръв поглед несъчетаеми дрехи и как от едно рок момиче се превърна в елегантна дама. Това е един от блоговете, заради които аз създадох моя. Много я харесвам, защото винаги би помогнала, ако имате нужда дали то било със съвет или препоръка - тя е насреща! :)

Това, което аз съм научила от нея, е, че човек не трябва да се ограничава само в един стил, а трябва да експериментира повече и най-важното - да носите това, което ви е удобно и ви отива. За повече полезни съвети и дневна доза вдъхновения просто посетете FriChic.

Ивелина, благодаря ти за участието и за вдъхновенията, които ни показваш всеки ден!

Ето и петте неща, които я правят щастлива. :)

Текст и фотографии: FriChic

1. Семейните празници - суетенето в кухнята, пътуването из цялата страна, вкусотиите, които са позволени само тогава...

2. Орхидеите - с цветовете, които ме радват през цялата година и с величественото си присъствие. С всеки един нов стрък, който се пълни с пъпки.

3. Кучето на родителите ми - рошава, добричка и любвеобвилна и си разпознава всички играчки по име...

4. Пътуването - в небето, във влака, непознати планини, морета, летища, хора. Хотелската храна, шумните градове, непознатите езици...

5. Шопингът - емоцията, когато откриеш това, което си търсил. Малката находка, която ти говори от витрината. Суетенето за размери в магазина, пълните пробни, красивият чифт обувки.

28 April, 2011

26 April, 2011

Facebook

Вече може да намерите Bittersweet Vogue и във Facebook.
Заповядайте!

Paris | Париж

25 April, 2011

Mango Summer 2011 Campaign

Твърди се, че това е последната кампания на Mango, в която позира Scarlett Johansson. Струва ми се, че напоследък виждаме блондинката повече в модни кампании, отколкото във филми, което мен ме радва, защото не ми харесва особено като актриса. Стайлингът е от Melanie Ward, а фотографиите са на Mario Sorrenti.
via here