5.3.11

Christian Dior Fall 2011

Lights, camera, action! Загаси осветлението, вземи чаша вино и се наслади на последната колекция на John Galliano за Dior. Защото това беше то. От 1996 година насам той вдъхваше живот във всяка една от колекциите.

Началото беляза Karlie Kloss, която беше в прекрасно палто тип пелерина. Няма как да не ви направят впечатление ужасно красивите чизми, които са от кожа, естествено.Отново виждаме кожа, но този път с косъм.John е изкусен творец и го доказва за пореден път с ботите, които не мога да спра да гледам и жадувам да имам.И последната глътка вино от чашата, оставям за изящните му рокли. От къси кокетни дрешки, колекцията преминава в прозрачно бели рокли и вамп визия.

За първи път от 15 години насам шоуто завършва с отсъствието на Galliano.

3 comments:

Стела said...

Една колекция, която те остава без думи... и силното желание да притежаваш всичко!

Mia said...

Love all but the flower pants and some of the black sheer dresses. The ankle boots are cute but even I like the over-the-knee boots they are so similar to the Fall 2010 collection.

Cute post!!! Xoxo,

Tony SHT said...

Nah, и още не мога да повярвам. Особено след това. Абсолютно съгласна съм със Стела-без думи съм в момента. Сякаш е знаел, че това ще е последната му колекция за Диор, и я е направил най-божествено уникална.