03 February, 2011

5 Must Have Items

Бялата риза
Бялата риза може да е твоето спасение в кризисна ситуация, когато се чудиш какво да обличаш. Тя е еднакво подходяща за интервю за работа, за официален повод и дори за джинсовите ти шорти. Единственото правило е да избереш класически мъжки модел бяла риза, за предпочитане 100% памук.

Ботите до глезените
Появили се преди няколко сезона, тези обувки бързо се превърнаха в съвременна класика. Тайната на успеха им е, че могат да се носят както в студените месеци, така и на бос крак с нещо късо. Освен това можеш да ги съчетаваш с рокли, поли, панталони, клинове и каквото си пожелаеш още.

Черен блейзър
Откакто Ив Сен Лорен си позволи да облече дамите в костюми с панталон, блейзерът не е слизал от модния подиум. Каква е причината ли? Той ти дава възможност за моментален шик ефект, дори ако си облечена с дънки, тениска и кецове. Основното правило е да избереш добра марка и качествена изработка, защото евтиният блейзър изглежда... евтин.

Коженото яке
Ако искаш да си по-небрежна и да покажеш, че не се страхуваш от екперименти, коженото рокерско яке се оказва перфектното допълнение към аутфита ти. Рокаджийският модел е вечен и точно в такъв е най-добре да инвестираш, ако все още нямаш. Избирай по-мека кожа и гледай ръкавът да започва точно от рамената ти, иначе ще се загубиш в черната кожа.

Черната рокля
Няма да кажа нищо повече, освен че Коко Шанел е най-удивителната жена в историята на човечеството.

2 comments:

Стела said...

Много добър пост! :)

Unknown said...

И аз съм на същото мнение! Много добре си ги уловила тенденциите! Дори с радост осъзнавам, че всичките Must-haves ги притежавам, освен блейзъра. Него го издирвам от доста време и все не мога да открия най-подходящия...