11 August, 2010

Trends Fall 2010

Matchy Matchy

Тази есен една от основните тенденции ще бъде комбинирането на дрехи в едни и същи цветове. Първоначално си помислих, че би било скучно, но вижте колко красива е колекцията на Chloé например (1-та снимка).

The Gold Rush
Не случайно египтяните са ценели толкова много златото. Освен като аксесоар, златото ще присъства и в дрехите ни тази есен. Няма как някой да остане незабелязан, за това мисля, че не всеки би го харесал. Но дизайнерът на Balmain определено го е харесал и това си личи много ясно в есенната му колекция.

Camel  Coat
Какво по-хубаво от това, да спрем да носим черните палта? Ето го и решението, този camel цвят е толкова женствен и нежен... Лично аз много го харесвам. Марки като Burberry например залагат всяка година именно на бежовите си шлифери. Понеже в България си е трудно да се сдобиеш с такъв, Mango предлагат също много стилни бежови шлифери.


Leather Coat
Цялата фауна от чудни гори и планини се е пренесла сякаш за постоянно в дамския гардероб. Толкова, че дори се превръща в тенденция. Кожените палта, якета, чанти, ботуши, шапки, всичко каквото се сетите, стига само да е с косъм. Колекцията на Chanel например е почти цялат в тази тематика.

No comments: